(nar. 6.2.1990 v Praze)
Moje jméno je Kamila Chadim. Jsem kuchařka, snílek s hlavou v oblacích a věčné dítě. Už jako malá jsem nedala vařečku z ruky, pořádně vařit jsem ale začala na Novém Zélandu, kam jsem se vydala po ukončení střední hotelové školy v Praze. Během studií se mi nevyhnuly praxe v hotelu Hilton či Intercontinental, které mi daly pro práci v kuchyni dobrý základ. Dále jsem nabírala pracovní zkušenosti v Austrálii, Anglii, Číně, Peru, Vietnamu i Thajsku, nebo třeba u Jamieho Olivera v Londýně či v pražské michelinské La Degustation Boheme Bourgeoise. Pro Českou Televizi jsem natočila již dvě série cestopisného dokumentárního seriálu o vaření (Kamu ve Vietnamu a Kamu v Mexiku) a vydala jsem dvě knihy - Nejbarevnější kuchařka, která je souborem příběhů a povídek z mých cest z různých zemí a Nejbarevnější Mexiko, která je zároveň gastronomickým průvodcem a cestopisem. Poslední vydanou publikací je kniha Jak si uvařit svůj vlastní vesmír, kterou jsem napsala společně se svým manželem Robim, který mě ve všech mých snech obrovsky podporuje.
Neskutečně ráda jím, ochutnávám, vařím, cestuju, poznávám nové kultury a ještě raději o tom všem píšu a sdílím vše s lidmi, kteří mají pro jídlo podobnou vášeň jako já. Jsem jedna z těch, která se s recepty a myšlenkami o skvělém jídle budí i usíná a považuje vaření za určité životní poslání. Nikdy mě nenapadlo, že bych v životě mohla dělat něco jiného. Dnes si se svým manželem Robim plníme náš životní sen - společně budujeme nový projekt na Kostarice u oceánu, provozujeme gelaterii poblíž pláže a plánujeme samé krásné věci. STAY TUNED!
Více z mého života můžete najít na mém instagramu: @chefkamu
Opravdu chcete vyprázdnit košík?