Pro velký úspěch opakujeme kurz vaření na téma brunch v nádherném industriálním prostoru Město Moře na Praze 7 v neděli 29.6. od 11h.
Co si pod kurzem "branče" představit?
Společně připravíme mnoho menších jídel z farmářských surovin. Také dipů, pomazánek, asijské nakládané zeleniny, upečeme špaldové pita chleby, abychom si s nimi mohli v talíři vytírat luxusní turecká vejce s řeckým jogurtem. Přípravíme si i pokrm "hungry yogi", který je u nás v restauraci Mycelium na Kostarice nejprodávanějším brunchem na menu a k tomu mnoho dalšího barevného, pestrého a hlavně výborného, co se nehodí jen na brunch, ale do každého běžného dne. Jídla, která se dají jíst jako rychlý oběd i vzít s sebou do krabičky do školy nebo do práce.
Čekejte jídla z různých koutů země protkaná asijskými a jinými světovými chutěmi.
Samozřejmě že vše, co si uvaříme, to si taky sníme. Hotová jídla vyskládáme na stoly, nalijeme si skleničku mimózy a užijeme si společně krásné nedělní poledne.
Trvání kurzu: 11:00 až cca 14:30
Vhodné pro začátečníky i pokročilé, pro vegoše, bezlepkáře, jednoduše pro všechny.
Poznámky:
- Při placení napište prosím do poznámky veškerá vaše potravinová omezení. Alergie, zda jíte vše, a když ne, tak co nejíte.
- Zakoupení kurzu je po zaplacení nevratné. Pokud mi dáte vědět dostatečně dopředu, vyhlásím to na sociálních sítích a když stihneme místo zaplnit, peníze se vám vrátí (zatím to vždy klaplo!)
Opravdu chcete vyprázdnit košík?